Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ: ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ...

Γράφει ο Γιώργος Σαρρής
Σφαλιάρα 14,3 σεντς το λίτρο από σήμερα στη βενζίνη!
Η αύξηση του φόρου στα καύσιμα που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός συν το ΦΠΑ επί του φόρου (φόρος στο φόρο δηλαδή,απίστευτο;) μας κάνει 14,3 σεντς πάνω.
Αυτό θα πεί κοινωνική πολιτική. Κι ας μην έφταιξε ο λαός και οι χαμηλόμισθοι όπως αναγνώρισε ο κ.Παπανδρέου. Μόνο ας μην μας πουν για το επίδομα αλληλεγγύης που δόθηκε γιατί πάει, μας τελείωσε. Τόφαγε η μαρμάγκα.
Τώρα πως θα γίνει ανάκαμψη με ακριβή βενζίνη που φυσικά θα περάσει και σε όλα τα καταναλωτικά αγαθά,και με την Ελλάδα κομμένη στα 2 λόγω Τεμπών, πες μου εσύ που ξέρεις, γιατί εδώ ο καλλιτέχνης σηκώνει τα χέρια.
Που θα βρούν οι μικρομεσαίοι το χρήμα για να το ρίξουν στην αγορά, να ρωτήσουμε τους μάγους της φυλής.
Και απ΄την άλλη ούτε ένα μέτρο που να δείχνει όχι ότι θα πληρώσουν οι απατεώνες που έφεραν τα πράγματα ως εδώ, αλλά ότι ..... κάτι αλλάζει και θα σταματήσουν να αρπάζουν αυτά που αρπάζει το κράτος τώρα από σένα, με αυτά τα δίκαια μέτρα.
Και όχι μόνο αυτό, αλλά έγινε και το πρωτοφανές να ανακοινωθεί η αύξηση του φόρου μια βδομάδα πριν, για να προλάβουν να φορτώσουν χωρίς το φόρο οι έμποροι, και να κερδοσκοπήσουν πάλι σε βάρος του καταναλωτή!!!
Και που να δείς τι μας περιμένει ακόμα. Αλλά δεν πειράζει. Στο κάτω κάτω υπάρχει και το ποδήλατο η το πατίνι.Κι ύστερα εδω που τα λέμε, κι ο ποδαρόδρομος καλό θα μας κάνει. Εγώ πάντως από αύριο για να μή με παίρνει από κάτω θα βάζω 10 λίτρα λιγώτερο (ή για 20 Ευρώ έβαζα, πάλι 20 ευρώ θα βάζω) και θα το ξεχάσω.
Τι να κάνουμε, ολόκληρη "διάσωση" της οικονομίας είναι αυτή. Α ρε Ελλαδίτσα ...
Για τους απατεώνες ρε γαμώ το.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε εδώ τις προτάσεις, τις σκέψεις, τις ιδέες, τις απόψεις, τα προβλήματα για ότι σας ενδιαφέρει.