Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

ΣΕΛΙΔΑ ΚΕΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ: Δείτε μόνοι σας το νερό που πίνετε γιατί ...

Η ιστορία αυτή με το νερό του Πολυρράχου που ενώ για πέντε χρόνια ήταν ακατάλληλο και επικίνδυνο για την υγεία των κατοίκων, κανείς υπεύθυνος δεν ενδιαφέρθηκε να ενημερώσει τους κατοίκους, μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι μόνοι μας πρέπει να ψάχνουμε τα στοιχεία για να προστατευτούμε.
Μπορεί όπως μας πληροφορεί η σελίδα να "Προσφέρει στους πολιτικούς ιθύνοντες πληροφορίες απαραίτητες για τη λήψη αποφάσεων σχετικών με την προστασία του περιβάλλοντος" αλλά όπως αποδείχτηκε κανείς φορέας (Νομαρχία, Δήμος) δεν προστάτεψε τους κατοίκους του Πολυρράχου.
Γιαυτό κρατήστε κάπου την ηλεκτρονική διεύθυνση του ΚΕΠΕ Κοζάνης (δέστε στο τέλος του κειμένου) και κάπου κάπου να την επισκέπτεστε και να ελέγχετε μόνοι σαςτο νερό που πίνετε.
Αν δημοσιοποιήσετε το πρόβλημα τότε όλοι Βουλευτές, Νομάρχης, Νομαρχιακοί Σύμβουλοι, Δήμαρχοι κάνουν ερωτήσεις, προτάσεις, παίρνουν αποφάσεις.
Τώρα αν λύνουν και το πρόβλημα δεν ξέρω. Θα δούμε πότε θα λυθεί το πρόβλημα των κατοίκων του Πολυρράχου και θα σας ενημερώσω, έτσι για να έχετε έναν παράδειγμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε εδώ τις προτάσεις, τις σκέψεις, τις ιδέες, τις απόψεις, τα προβλήματα για ότι σας ενδιαφέρει.