Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

ΠΑΣΟΚ: 23-27 Αυγούστου τα χρίσματα στη Δυτική Μακεδονία και αν δοθούν!!! Για τις περιφέρειες τα ονόματα θα δοθούν στις 3 Σεπτεμβρίου.

ΠΑΣΟΚ: ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ 70 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ
Τους 70 πρώτους δημάρχους που στηρίζει επίσημα ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης το ΠΑΣΟΚ.
Ανάμεσα τους, κυρίως, νυν δήμαρχοι αλλά και η σύζυγος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θόδωρου Πάγκαλου, Χριστίνα Χριστοφάκη η οποία είναι υποψήφια για το Δήμο Σαρωνικού.
Παράλληλα, η Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων ανακοίνωσε και επίσημα ότι το ΠΑΣΟΚ θα δώσει στήριξη στους μισούς από τους 325 «Καλλικρατικούς» δήμους (160 με 170), τονίζοντας ότι «ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ γνωρίζει, γι’ αυτούς τους δήμους (σ.σ. σ’ αυτούς που δεν θα ανακοινωθεί στήριξη), ποιες είναι οι κινήσεις και τα πρόσωπα που εκφράζουν την αντίληψή μας για την αυτοδιοίκηση και ιδίως τη μεγάλη αλλαγή του Καλλικράτη».
Όπως είχε γράψει η αυτοδιοίκηση gr το δεύτερο κύμα των ανακοινώσεων θα γίνει εντός της τελευταίας εβδομάδας του Αυγούστου (23-27/8), ενώ για τους μεγάλους δήμους (Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη) τα ονόματα θα δημοσιοποιηθούν μαζί με αυτά των υποψήφιων περιφερειαρχών στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί εκτός απορρόπτου στις 3 Σεπτεμβρίου
Επιπλέον, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων σε πέντε δήμους αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν προκριματικές εκλογές.
Για τα ονόματα και τους δήμους επισκεφτείτε το site της αυτοδιοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε εδώ τις προτάσεις, τις σκέψεις, τις ιδέες, τις απόψεις, τα προβλήματα για ότι σας ενδιαφέρει.