Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΠΕΙΓΟΝ: Με ένα λεπτό κατά οικογένεια ή με ένα κλικ μπορούμε να τον σώσουμε!!!

«δεν έχω να πληρώσω, δεν μπορώ να πληρώσω, ας έρθει ο Βενιζέλος να με συλλάβει»
Η φράση αυτή δεν ανήκει σε κάποιον άνεργο, σε κάποιον απολυμένο ή σε κάποιον φτωχό νεοέλληνα, ανήκει στον α΄αντιπρόεδρο της κυβέρνησης! (πρωινή εκπομπή του Mega).
Ράγισε η καρδιά μου, βούρκωσαν τα μάτια μου και ένας κόμπος ανέβηκε στο λαιμό μου. Κρίμα ένας τόσο καλοκάγαθος και ευτραφής άνθρωπος να βρεθεί στη στενή!
Κρίμα να αναγκαστεί να πουλήσει ένα ακίνητο από την πατρική του περιουσία για να πληρώσει το χαράτσι! Τι κι αν ο ίδιος το ψήφισε! Ο άνθρωπος απαλλάσσεται λόγω απερισκεψίας!
Κρίμα να αναγκαστεί να κάνει ανάληψη 7.500 ευρώ από τα 17.693,86 ευρώ που έχει σε καταθέσεις! (Φορολογική Δήλωση του 2009 ετήσιο εισόδημα: ατομικό 640.632,2 ευρώ, συζύγου: 206.538,07 ευρώ)
Δεν μου πάει, σαν γνήσιο πατριώτη, να επιτρέψω να γίνει πρώτο θέμα στα αιμοβόρα και ανθελληνικά ΜΜΕ της αλλοδαπής. Μια είδηση περί συλλήψεως και εγκλεισμού στα κάγκελα της φυλακής του α΄ αντιπροέδρου, θα ήταν το χαριστικό χτύπημα στην ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ της χώρας μου!
Γιαυτό προτρέπω όλους τους έλληνες πατριώτες, τους έλληνες της διασποράς, τις ΜΚΟ, τους φιλανθρωπικούς συλλόγους να αναλάβουν διάφορες δράσεις, όπως:
Το άνοιγμα λογαριασμού σε φερέγγυα ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ (προτείνω στη Lehman Brothers ή goldman sachs) για τη συγκέντρωση του ποσού των 7.500 ευρώ που ανέρχεται το χαράτσι! Με 0,07 σεντς ή αλλιώς 0,0007 λεπτά του ευρώ, ή με ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΚΑΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ θα σώσουμε έναν συμπαθή, ευτραφή συνάνθρωπό μας από τη φυλακή, αλλά και την αξιοπρέπεια της χώρας μας!
Προτρέπω αναλάβει κάθε ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ, ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ την πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση ποιοτικών προϊόντων (Παρακαλώ να προτιμηθούν άνεργοι, απολυμένοι ή εν εφεδρεία γιαυτή τη δουλειά! Όχι κοπρίτες!) όπως χαβιάρι (κατά προτίμηση οξύρρυγχου) για να απαλλαγεί ο άνθρωπος από τα φτηνά φαγητά που τρώει και τον παχαίνουν. 
Παροτρύνω το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ να αποδείξει έμπρακτα ότι δεν κάνει διαχωρισμούς (σε φτωχούς και πλούσιους, ούτε σε αδύνατους και χοντρούς) και θα σταθεί στο πλάι του!
Προτείνω στα ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ (κυρίως την κρατική ΕΤ1, μήπως και γλιτώσει το κλείσιμο) να αρπάξει την ευκαιρία και να ξεκινήσει έναν ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟ για τη συγκέντρωση του χρηματικού ποσού (χαράτσι), αλλά και ποιοτικών τροφίμων.
Καλώ τους ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ να δείξουν την αλληλεγγύη τους προς τον αντιπρόεδρο ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΆ ΤΟΥΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑ (μιμούμενοι τη Δημοκρατική Αριστερά, αλλά αυτοί για έναν τόσο ευγενικό σκοπό) και το ποσό που θα εξοικονομηθεί να δοθεί για να αποπληρωθεί το χαράτσι.
Ικετεύω τον έτερο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ να απαλλάξει δια νόμου τους αντιπροέδρους της κυβέρνησης από το χαράτσι έτσι θα ωφεληθεί και ο ίδιος (με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια)!!!
ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΕΤΗΣΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ: Aτομικό 640.632,2 ευρώ και συζύγου 206.538,07 ευρώ.
ΣΥΝΟΛΟ: 843.170,29 ΕΥΡΏ
ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ: Ατομικές: 17.693,86 ευρώ, συζύγου: 15.168,49 ευρώ
ΣΥΝΟΛΟ: 32.862,35 ΕΥΡΏ!
Πηγή Τα «πόθεν-έσχες» των υπουργών (Τα νέα online)
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 800.000 ευρω ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ;;;
ΠΡΟΣΟΧΗ: Με κάθε κλικ στην εικόνα του λεπτού χρεώνεστε  0,007 λεπτά!
Τώρα αν στο τέλος μας πούμε και μαλάκες, τι να σας πω ... έτσι κι αλλιώς για μαλάκες μας περνάνε ... (΄Αρε προφήτη Μηλιώκα ...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε εδώ τις προτάσεις, τις σκέψεις, τις ιδέες, τις απόψεις, τα προβλήματα για ότι σας ενδιαφέρει.