Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Μην περιμένετε τον ταχυδρόμο για να μάθετε τα νέα!

Μπείτε στο taxisnet και μάθετε τι σας φέρνει το πολυεκκαθαριστικό!
Επειδή οι εκπλήξεις, όταν έχουν σχέση με την εφορία, δεν είναι πάντα ευχάριστες, τώρα οι πολίτες μπορούν να δουν τι τους περιμένει, από τον υπολογιστή τους!
Από τη Δεύτερα τέθηκε σε λειτουργία η Υπηρεσία Ειδοποιήσεων Πληρωμών ή Επιστροφών Φόρου και όσοι διαθέτουν ήδη κωδικούς στο taxisnet, μπορούν με ένα... κλικ να δουν για το τι τους επιφυλάσσει η εφορία, πριν το πολυεκκαθαριστικό φτάσει στην πόρτα τους.
Η πρόσβαση στη συγκεκριμένη υπηρεσία γίνεται μέσω του δικτυακού τόπου της Γενικής Γραμματείας, στη διεύθυνση http://www.gsis.gr/.
Συγκεκριμένα, θα πρέπει αρχικά να επιλέξετε το πλαίσιο Υπηρεσίες προς Πολίτες ή το πλαίσιο Υπηρεσίες προς Επιχειρήσεις/Επιτηδευματίες και στη συνέχεια την επιλογή: Ειδοποιήσεις πληρωμής ή επιστροφής φόρου.
Η νέα υπηρεσία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων υποστηρίζει τα παρακάτω ειδοποιητήρια.
- Ειδοποιήσεις επιστροφής Φόρου Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων
- Ειδοποιήσεις καταβολής δόσεων Φόρου Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων
- Εκκαθαριστικό σημείωμα ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης, έκτακτης εισφοράς σε αντικειμενικές δαπάνες και τέλους επιτηδεύματος
- Ειδοποιήσεις καταβολής δόσεων εισφορών και τέλους επιτηδεύματος (όταν θα είναι διαθέσιμες)
- Ειδοποιήσεις καταβολής δόσεων περαίωσης
Η εκτύπωση των παραπάνω ειδοποιήσεων μπορεί να αντικαταστήσει την αντίστοιχη έντυπη ειδοποίηση που αποστέλλεται ταχυδρομικώς, και να χρησιμοποιηθεί στα τραπεζικά ιδρύματα για την εξόφλησή τους.
ΠΗΓΗ: NewsIt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε εδώ τις προτάσεις, τις σκέψεις, τις ιδέες, τις απόψεις, τα προβλήματα για ότι σας ενδιαφέρει.