Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ: ΒΡΑΒΕΙΟ ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2010 ΤΟΥ ECOCITY - ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ

Την Τετάρτη 2 Ιουνίου το ECOCITY, ένας εθελοντικός οργανισμός που στοχεύει στην αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στις πόλεις, ανακοίνωσε τα Βραβεία ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ για το έτος 2010.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, όπου απονεμήθηκαν βραβεία σε Επιστημονικές Ομάδες, Οργανισμούς, Φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Επιχειρήσεις και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Οι βραβευμένοι παρέλαβαν το Αγαλματίδιο από εκπροσώπους του Κράτους, της Βουλής, της Επιστήμης και Φορέων, ως επιβράβευση της πρωτοβουλίας και του έργου περιβαλλοντικής ευαισθησίας που επέδειξαν κατά τη διάρκεια του 2009.
Ανάμεσά τους ήταν και ο Δήμος Κοζάνης, που έλαβε το βραβείο ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2010 – ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ για το Πρόγραμμα «Γιορτή Ανακύκλωσης 2009», το οποίο παρέλαβε ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας.

2 σχόλια:

  1. ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟ:
    - ʽʼΗ Κυρία Ανακύκλωσηʽʼ, μουσικό-θεατρικό δρώμενο με θέμα το περιβάλλον
    - Ζωγραφική και κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά από τα παιδιά
    - Παιχνίδια και ταχυδακτυλουργικά με επαγγελματία διασκεδαστή
    - Έκθεση των μαθητών του Δημοτικού σχολείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βραβείο ΚΑΚΟΚΟΠΟΛΙΣ επρεπε να του δώσουν. Οι επαρχιακές πόλεις της Ελλάδας, και στην κορωνίδα αυτών η Κοζάνη, είναι πόλεις ακαλάισθητες με ελάχιστους Κ/Χ και όσοι υπάρχουν είναι κακοποίημένοι βάναυσα από τους κατοικους των. Η αρχιτεκτονική αισθητική, το κυκλοφοριακό, η ρυμοτομία και άλλα πολλά είναι σε επίπεδο Ραμάλας. Η τοπική αυτοδιοίκηση έχει έτη φωτός να διανύσει προκειμένου να φτάσει σε επίπεδο βραβέυσεων τύπου Οικόπολις και πρότυπα οικιστικής ανάπτυξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε εδώ τις προτάσεις, τις σκέψεις, τις ιδέες, τις απόψεις, τα προβλήματα για ότι σας ενδιαφέρει.