Κυριακή 16 Μαΐου 2010

ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ: ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Τη Δευτέρα 17 Μάιου, στις 9 το βράδυ στη διασταύρωση Βελβεντού και Εθνικής Οδού
ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΚΕΡΙΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ της ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δεν κλείνουμε τους δρόμους. Διαμαρτυρόμαστε και στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής για την αποκατάσταση της μεγάλης αδικίας.
Τρίτη 18 Μαϊου 2010 ώρα 1 το μεσημέρι η επιτροπή θα παραδώσει τις εκλογικές κάλπες στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης και θα ενημερώσει την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΑΤΙΣΤΑ
Σε απεργία πείνας ο Σάκης Καραλιώτας
Συνεχίζει την απεργία πείνας, για δεύτερη μέρα, ο εκδότης του περιοδικού "ΜΟΧΛΟΣ"  Σάκης Καραλιώτας. Ο Σάκης κατάγεται από τη Σιάτιστα και αποφάσισε να προχωρήσει σε συμβολική 48ωρη απεργία πείνας,  για να αναδείξει την αδικία που επιχειρείται σε βάρος πόλης καταγωγής του. "Δεν νοείται Βόιο χωρίς Σιάτιστα και Σιάτιστα χωρίς Βόιο" δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης.
ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ
Συνεχίζονται εν τω μεταξύ οι αντιδράσεις που ξεκίνησαν από την Παρασκευή 14 Μαΐου, με τον αποκλεισμό της Εγνατίας οδού, στον Κόμβο Σιάτιστας και τον κόμβο της Καθέτου Καστοριάς.
Έτσι τα αυτοκίνητα εκτρέπονται από άλλους δρόμους. Τα ΙΧ μέσω Κοζάνης-Αιανής-Χρωμίου-Κνίδης και τα φορτηγά μέσω Κοζάνης-Ελλασόνας-Λάρισας-Τρίκαλα-Παναγιά.

ΣΕΡΒΙΑ: Συγκρότηση 5μελούς επιτροπής
Μετά από ανοιχτή συνεδρίαση στην οποία παραβρέθηκαν και οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι της περιοχής αποφασίστηκε η συγκρότηση 5μελούς επιτροπής. Η επιτροπή θα μεταβεί στην αθήνα και θα επιδώσει ψήφισμα στον κύριο Ραγκούση.

1 σχόλιο:

  1. Κλιμακώνουν τις αντιδράσεις οι Σιατιστινοί.
    Σε κατάληψη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας προχώρησαν σήμερα το πρωί οι κάτοικοι της Σιάτιστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε εδώ τις προτάσεις, τις σκέψεις, τις ιδέες, τις απόψεις, τα προβλήματα για ότι σας ενδιαφέρει.