Τρίτη 11 Μαΐου 2010

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (Διαδώστε το)

Εγώ, ως Ελληνας/Ελληνίδα πολίτης,
γνωρίζοντας πως το πολίτευμα της χώρας μου είναι η Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία
και επειδή θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η Λαϊκή Κυριαρχία και η ισότητα όλων των πολιτών έναντι των νόμων και του Συντάγματος,
έχω την εύλογη και δίκαιη απαίτηση να αρθεί μέσω της συνταγματικής προβλεπόμενης διαδικασίας η βουλευτική ασυλία με αποκλειστικό σκοπό την ισόνομη εφαρμογή του νόμου και κατά Ελλήνων Βουλευτών που τυχόν αντισυνταγματικά και παράνομα πλουτίζουν σε βάρος της περιουσίας του Ελληνικού Κράτους και των Ελλήνων πολιτών.
Δεν έχω πρόθεση να προσβάλω κανέναν, απλά επιθυμώ να προστατεύσω το Ελληνικό Δημόσιο απο μελλοντικές ή υφιστάμενες παράνομες ενέργειες που μόνο στόχο έχουν τον παράνομο πλουτισμό των ολίγων με αποτέλεσμα τη σταδιακή πτώχευση του Ελληνικού Κράτους.
Όποιος - ακόμα και βουλευτής - έχει αφαιρέσει παράνομα, άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενος, από τη περιουσία του Ελληνικού Κράτους θα πρέπει να παραπέμπεται προς έλεγχο των πράξεών του ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης όπως προβλέπει το Σύνταγμά μας, ανεξάρτητα από την ιδιαίτερη θέση του, ακόμα και κατά τη διάρκεια της θητείας του ως εκπρόσωπος του Λαού.
Τετοια πράξη διαπιστούμενη από την Δικαιοσύνη συνιστά το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας.
Απαιτώ εύλογα και δίκαια αυτοί που ψηφίζω να είναι ίσοι απέναντί μου και να μη μπαινουν στο απυρόβλητο αμέσως μετά την είσοδό τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Ψηφιζω υπερ της νομικής δέσμευσης των περιουσιακων στοιχειων των βουλευτων, προς εξασφάλιση της εξόφλησης του χρέους που αποδεδειγμενα δημιούργησαν οι ίδιοι, εφευρισκοντες... τη βουλευτική ασυλία την οποία ουδέποτε εγω προσωπικα υποστήριξα.
Να ελεγxθούν δικαστικά όλοι οι διατελέσαντες από το έτος 1981 μέχρι και σήμερα βουλευτές, για ολα τα ποινικά αδικήμτα που έχουν τελέσει κατά της περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου, ακόμα δε και για εκείνα που έχουν παραγραφεί, προς αποκατάσταση της αλήθειας και της ιστορίας μας.
Παρακαλώ δεχθείτε το αίτημά μου αυτό, περί άμεσης άρσης της βουλευτικής ασυλίας ως ενεργού πολίτη αυτής της ελεύθερης χώρας που γέννησε και δίδαξε τη Δημοκρατία.
Αν συμφωνείτε πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και υπογράψτε:
Online petition - ΑΡΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

3 σχόλια:

  1. Ο Γ. Παπανδρέου, από το βήμα του ΣΕΒ, προανήγγειλε, ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για δημόσιους διαγωνισμούς και δήμευση περιουσιών δημοσίων υπαλλήλων και πολιτικών που συνελήφθησαν για διαφθορά.
    Αυτά να έρθουν στη βουλή κ Πρωθυπουργέ, να γίνουν νόμος και να εφαρμοστεί αυτός ο νόμος! όχι σε ομιλίες στο ΣΕΒ ή όπου αλλού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν κάποιος εκλέγεται υποβάλει κάθε χρόνο στη βουλή την περιουσιακή κατάσταση που έχει.
    Υπάρχει κανένας μηχανισμός να έλέγχει πως αυξήθηκε η περιουσία του στα χρόνια της θητείας του; ΟΧΙ!
    Για την δικαιολόγηση των περιουσιακών στοιχείων των πολιτικών, των δικαστικών, των δημοσιογράφων και κάποιων δημοσίων υπαλλήλων υπάρχει κανένας έλεγχος; ΟΧΙ!
    Για να καταργηθεί η βουλευτική ασυλία πρέπει να αλλάξει το σύνταγμα γιαυτό όλοι οι υπουργοί και βουλευτές μιλάνε εκ του ασφαλούς! ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελληνικό Δίκαιο που ίσχυε κατά τον 5ο π.Χ. αιώνα, δηλαδή του Χρυσού Αιώνα της Δημοκρατίας της ...Ελλάδας ΜΑΣ
    Aναφέρεται εδώ η περίπτωση του πολίτη που ήθελε να γίνει βουλευτής.
    Ο νόμος απαιτούσε τα εξής:
    1) Να είναι Έλλην πολίτης
    2) Nα κατέχει την Ελληνική θρησκεία και παιδεία
    3) Nα ΜΗΝ είναι κίναιδος και
    4) Να καταγραφεί ΟΛΗ η περιουσία του, μέχρι και τα σανδάλια που φοράει, καθώς και η οικογενειακή του περιουσία.
    Εάν τηρούνταν όλα αυτά τότε ο εν λόγω κύριος, μπορούσε να γίνει βουλευτής..
    Αν ο κύριος αυτός πρότεινε και περνούσε νόμο ο οποίος αποδεικνυόταν οικονομικά ζημιογόνος για την Αθήνα, τότε έπρεπε να κατασχεθεί από την καταγεγραμμένη περιουσία του, όλο το ποσόν κατά το οποίο ζημιώθηκε οικονομικά η Αθήνα.
    Αν δεν έφθανε η περιουσία του τότε έπρεπε να κατασχεθεί ΟΛΗ η περιουσία του (μέχρι και τα σανδάλια που κατεγράφησαν) και το υπόλοιπο που αδυνατεί να καλύψει να το εξοφλήσει ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ.
    Αν ο νόμος που πρότεινε και πέρασε ο κύριος αυτός, ζημίωνε ΗΘΙΚΑ την Αθήνα
    η ποινή ήταν :
    AΥΘΗΜΕΡΟΝ ΤΕΛΕΥΘΗΣΑΤΩ !!!
    5ος π.Χ. ΑΙΩΝΑΣ -- ΧΡΥΣΟYΣ ΑΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε εδώ τις προτάσεις, τις σκέψεις, τις ιδέες, τις απόψεις, τα προβλήματα για ότι σας ενδιαφέρει.