Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΚΟΖΑΝΗ: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

 ΤΣΟΤΥΛΙ: Διαμαρτυρία των μαθητών, του συλλόγου γονέων και του συλλόγου καθηγητών για τη συγχώνευση του Λυκείου Τσοτυλίου στο Λύκειο Νεάπολης.
ΕΡΑΤΥΡΑ: Λουκέτο στα καταστήματα, σχολεία, νηπιαγωγεία και κατάληψη της Περιφερειακής Διεύθυνσης στην Κοζάνης, από τους κατοίκους, για τη συγχώνευση του Γυμνασίου Εράτυρας στο Γυμνάσιο Γαλατινής.
ΑΝΩ ΚΩΜΗ: Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΜΑΖΊ ΜΕ κατοίκους της Άνω Κώμης, Κάτω Κώμης, Μηλιάς, Κήπου, Καισαρειάς, Σπάρτου, Κοντοβουνίου και Σταυρωτής, κατέλαβαν το Δημαρχείο Κοζάνης για να διαμαρτυρηθούν τη συγχώνευση του Γυμνασίου Άνω Κώμης στο Γυμνάσιο Κρόκου.
ΠΟΛΥΜΥΛΟΣ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και κατάληψη από μαθητές και κατοίκους του Δημαρχείο της Κοζάνης, επίσης προγραμματίζουν άνοιγμα των διοδίων Πολυμύλου διαμαρτυρόμενοι για τη συγχώνευση του Δημοτικού Σχολείου Πολυμύλου στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου.
ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟ - ΕΛΑΤΗ: Πρωτοβουλά κατοίκων προγραμματίζουν για σήμερα 15-3-2011 συγκέντρωση για να καθορίζουν τους τρόπους αντίδρασης για τη συγχώνευση του Γυμνασίου Τρανοβάλτου στο Γυμνάσιο Λιβαδερού και του Δημοτικού σχολείου Ελάτης στο Δημοτικό Σχολείο Τρανοβάλτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε εδώ τις προτάσεις, τις σκέψεις, τις ιδέες, τις απόψεις, τα προβλήματα για ότι σας ενδιαφέρει.