Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Να δείτε που στο τέλος θα την αγαπήσουμε ...

Tην παρέμβαση της Γερμανίδας καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ προκάλεσε η είδηση για τον Έλληνα βουλευτή που αποκαλύφθηκε ότι εν μέσω κρίσης «φυγάδευσε» στο εξωτερικό 1.000.000 ευρώ.
«Ξέρω ότι οι πολίτες στην Ελλάδα περνάνε πολλά. Είναι δύσκολο να σου κόβουν μισθούς και συντάξεις. Είναι ένας δύσκολος δρόμος. Ξέρω επίσης ότι κάποιοι που έχουν πολλά λεφτά στην Ελλάδα τα βγάζουν στο εξωτερικό. Την ίδια ώρα που οι πολίτες υποφέρουν»
Για τους δικούς μας ...
ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ "ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ;" το αιώνιο δίλημμα!
Ενώ πρέπει να σκέπτονατι σύμφωνα με την ιεράρχηση του Μαχάτμα Γκάντι στο «Πολιτική δίχως αρχές» ότι υπέπεσε στο βαρύτερο αμάρτημα (το 7ο) και το ξέρουν, όπως γνωρίζουν και τις συνέπειες, σκέπτονται με το δίλημμα του φυλακισμένου και αναζητούν τη "βέλτιστη" στάση!
"Η δη,μοσιοποίηση του ονόματος σκοντάφτει στο ότι η ενέργεια του βουλευτή να βγάλει στο εξωτερικό ένα εκατομμύριο μπορεί να είναι προκλητική και ενδεχομένως ανήθικη αλλά δεν είναι παράνομη. Για το λόγο αυτόν, αν ο ίδιος δεν τοποθετηθεί δημοσίως, ο πρόεδρος της αρμόδιας αρχής στην παρούσα φάση δεν έχει την δυνατότητα να δώσει το όνομα του".
Τόσους νόμους καταργούν ή τους αλλάζουν σε μια μέρα όταν αυτοί αφορούν περικοπές σε μισθούς σε συντάξεις σε χαράτσια για το λαό.
Όταν αφορούν τους ίδιους επικαλούνται τους νόμους που ψηφίστηκαν όχι για να προατατέψουν τον άπλό πολίτη αλλά τους εαυτούς τους.
Και βέβαια ποιος έλληνας πολίτης πιστεύει ότι μόνο ένας πολιτικός "φυγάδευσε" τα χρήματά του στο εξωτερικό;
Μήπως γαυτό αφαίρεσαν από το πορταλ της βουλής το "πόθεν έχες των βουλευτών";
Μ αυτά και μ αυτά θα μας κάνουν να συμπαθήσουμε την Μέρκελ που μας λέει και καμιά αλήθεια.
Όλες οι διαμαρτυρίες των πολιτικών μας ήταν για να προστατέψουν το "χαμένο" κύρος τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε εδώ τις προτάσεις, τις σκέψεις, τις ιδέες, τις απόψεις, τα προβλήματα για ότι σας ενδιαφέρει.