Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Μαζική δολοφονία σκυλιών στο Σιόποτο!!!

Δηλητηρίασαν 15 σκυλιά, κοντά στο καταφύγιο ορειβατών!!!
Δεν υπάρχει, τελικά τόπος που να μην έχει τους δικούς του ασυνείδητους και απάνθρωπους χαρακτήρες, οι οποίοι «ξεμπερδεύουν» με ό,τι τους ενοχλεί εξοντώνοντάς το!
Τα απανωτά κρούσματα βασανισμού, κακοποίησης και θανάτωσης ζώων έφτασαν και ως την Κοζάνη, όπου αποκαλύφθηκε η μαζική δολοφονία σκυλιών τα οποία μάλιστα δεν ήταν καν αδέσποτα.
Το νέο αποτρόπαιο έγκλημα σε βάρος ζώων συνέβη στην τουριστική περιοχή Σιόπoτου, κοντά στο καταφύγιο που επισκέπτονται ορειβάτες απ’ όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.
Το ένα μετά το άλλο, 15 σκυλιά βρήκαν αργό, βασανιστικό και φρικτό θάνατο μέσα σε αφόρητους πόνους, όταν έφαγαν τα μεζεδάκια που τους πρόσφερε «ανθρώπινο» χέρι, αφού πρώτα τα είχε ποτίσει στο δηλητήριο!
Το χειρότερο είναι ότι τα περισσότερα από τα δολοφονημένα σκυλιά –δέκα, συνολικά- ήταν ιδιόκτητα και βρίσκονταν μέσα σε ιδιωτικό περιφραγμένο χώρο!
Η ιδιοκτήτριά τους κατήγγειλε την βάρβαρη αυτή πράξη στην Αστυνομία, ελπίζοντας πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να εντοπίσει τον άθλιο δράστη και να τιμωρηθεί όπως προβλέπει ο νόμος, δηλαδή με φυλάκιση ως και έξη μηνών και με χρηματική ποινή 300 ως 1.500 ευρώ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το έγκλημά του θα σβήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε εδώ τις προτάσεις, τις σκέψεις, τις ιδέες, τις απόψεις, τα προβλήματα για ότι σας ενδιαφέρει.