Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Τα αντράνταχτα επιχειρήματα της χρεοκοπίας που πίστεψα!!!

Είδατε εσείς ποτέ σε μια χρεοκοπημένη χώρα αγελάδα, πρόβατο, κατσίκα ή κότα να γενούν;
Είδατε εσείς ποτέ σε μια χρεοκοπημένη χώρα τα χωράφια να παράγουν στάρι, τα δέντρα να παράγουν καρπούς;
Είδατε εσείς ποτέ σε μια χρεοκοπημένη χώρα να τρέχουν τα νερά, να φυσά αέρας, να βγαίνει ο ήλιος;
Είδατε εσείς ποτέ σε μια χρεοκοπημένη χώρα τον ορυκτό πλούτο να παραμένει στο έδαφός της;
Εγώ πάντως δεν είδα!
Γιαυτό πίστεψα όλα τα επιχειρήματα του Παπαδήμου, του Παπανδρέου, του Σαμαρά!
Ιδού τα ατράνταχτα επιχειρήματα ...
Δεν θα έχετε γάλα για τα παιδιά σας! Αλήθεια σε περίοδο χρεοκοπίας οι αγελάδες αρνούνται να παράγουν γάλα! Τα πρόβατα και οι κατσίκες παίρνουν τα βουνά και κάνουν κλεφτοπόλεμο!
Δεν θα έχετε αυγά! Οι κότες κατάλαβαν ότι είμαστε κότες και ζητάν ισότητα με τους Έλληνες! Μέχρις ότου την παραχωρήσουμε αντίο αυγό για τη σούπα σας!
Δεν θα έχετε ψωμί για τη φαμίλια σας! Τα χωράφια σε περίοδο χρεοκοπίας αρνούνται να παράγουν στάρι! Οπότε αντίο αλεύρι, αντίο τυρόπιτες και όλα τα συναφή!
Δεν θα έχετε φαγητό! Οι πατάτες παραμένουν μέσα στο χώμα και αρνούνται να βγουν! Δηλώνουν με πείσμα ότι θα βγουν όταν βγούμε από τη χρεοκοπία! Τα φασόλια ζητούν να τα καταργήσουμε από εθνικό φαγητό και έως ότου το κάνουμε αρνούνται να ωριμάσουν!
Δεν θα έχετε κρέας! Τα μοσχάρια, τα γουρούνια και τα αρνιά αποφασίζουν να κάνουν στάση και αρνούνται να μπουν στο σφαγείο! Ακόμη και το Πάσχα θα γυρνάτε τη σούβλα χωρίς αρνί και κοκορέτσι!
Δεν θα έχετε ψάρια! Τα ψάρια του Αιγαίου και του Ιονίου θα βγάζουν τη γλώσσα από μακριά όταν θα βλέπουν τους ψαράδες να ρίχνουν τα δίχτυα τους! (κι αν πιάσετε δυο τρία όταν θα τα τηγανίζετε θα πεταχτούν από το τηγάνι όπως τα ψάρια στο μπαλουκλί, για να πιστέψετε όσα γράφω)
Δεν θα έχετε λάδι! Ακόμα και αν μαζεύετε τις ελιές αυτές θα αρνούνται να μπουν στο ελαιοτριβείο!  (κάποιες φιλοβασιλικές μόνο για να ισχύει το "ψωμί ελιά και κώτσο βασιλιά")
Δεν θα έχετε φρούτα! Οι μηλιές, οι πορτοκαλιές, οι μανταρινιές και τα άλλα δέντρα, αρνούνται να δέσουν τα λουλούδια και να γίνουν φρούτα!
Δεν θα έχετε ρεύμα! Σε μια χρεοκοπημένη χώρα ο λιγνίτης πετρώνει, τα φράγματα παγώνουν, ο αέρας παύει να φυσά και ο ήλιος αρνείται να περνά πάνω από τη χρεοκοπημένη χώρα!
Χρήματα δεν θα υπάρχουν! Μισθοί και συντάξεις δεν θα πληρώνονται, γιατί οι εφορίες θα σταματήσουν να εισπράττουν, ΦΠΑ δεν θα εισπράττει το κράτος γιατί δεν θα πωλούνται προϊόντα, οι τράπεζες δεν θα εισπράττουν ποσά από τα δάνεια!
Ευτυχώς που 199 Έλληνες τα κατάλαβαν και όλα τα παραπάνω θα μείνουν σαν ένα κακό όνειρο! Η Ελλάδα δε θα χρεοκοπήσει! Μόνο οι έλληνες θα χρεοκοπήσουν!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε εδώ τις προτάσεις, τις σκέψεις, τις ιδέες, τις απόψεις, τα προβλήματα για ότι σας ενδιαφέρει.