Κυριακή, 3 Ιουλίου 2011

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ: Ψήφισα ΝΑΙ γιατί με απείλησαν ... (video)

Να μην τολμήσω να ψηφίσω ΟΧΙ γιατί θα βρεθώ σε χαντάκια ..
Σε συνέντευξη στο περιφερειακό κανάλι της Δυτικής Μακεδονίας ΤΟΠ στο δημοσιογράφο Παναγιώτη Πλιάτσιο, ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ Αλέκος Αθανασιάδης καταγγέλλει ότι ψήφισε ΝΑΙ μετά από απειλές που δέχτηκε ακόμα και για τη ζωή του. Είπε συγκεκριμένα: (15:49) «Στον εργαζόμενο της ΔΕΗ και στον εργαζόμενο της περιοχής και θα πω ότι εγώ εδώ και δύο μήνες έχω μπει στις μυλόπετρες. Με έχει συνθλίψει το σύστημα, με έχουν συνθλίψει τα συμφέροντα, έχω δεχτεί απειλητικά τηλεφωνήματα (απειλητικά να ψηφίσω ΝΑΙ) και έχω δει ότι ήταν και από το εξωτερικό, να μην τολμήσω να ψηφίσω ΟΧΙ, γιατί θα βρεθώ σε χαντάκια, ...»

Μετά από αυτή τη δήλωση θεωρεί η κυβέρνηση ότι πήρε το «ΝΑΙ» από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ;

2 σχόλια:

 1. Καρικατούρα πολιτκού και υπόλοιπο ανθρώπου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο βουλευτής αυτός που καταγγέλλει τέτοια πράγματα, εκ των υστερων, καθίσταται ΑΝΑΞΙΟΣ. Ανάξιος για το έργο που του ανέθεσε ο λαός και για την εμπιστοσύνη που του έδειξε. Ενας ανάξιος αντιπρόσωπος του λαού. Ανάξιος. Ομολογεί πως παραβίασε την λαϊκή εντολή που είχε αλλά και τη συνείδησή του. Ουσιαστικά ομολογεί πως παραβίασε το Σύνταγμα.
  Εισαγγελείς, προέδροι των ανωτάτων δικαστηρίων, της βουλής, κάποιος τέλος πάντων, θα κάνει κάτι για να σταματήσει αυτή η ΕΚΤΡΟΠΗ; Αυτή την ατελείωτη κατηφόρα θεσμών και προσώπων;
  Είσαστε όλοι ΕΝΟΧΟΙ για μεγάλες παραλείψεις κύριοι, που τον ακούτε και ΔΕΝ τον καθαιρείτε πάραυτα.
  Αλλά υπάρχει και κάτι πολύ σοβαρώτερο με αυτή την ομολογία: Με αυτή την ΟΜΟΛΟΓΙΑ, η ψήφιση του μεσοπρόθεσμου καθίσταται ΑΚΥΡΗ.
  Ο πρόεδρος της δημοκρατίας δεν νομιμοποιείται μετά από αυτό να βάλει την υπογραφή του στον εφαρμοστικο νόμο. Είναι άκυρα όλα.
  Θα ξεσπάσει η οργή για όλα αυτά. Η οργή του λαού. Δεν γίνεται να βγαίνουν τέτοια πράγματα και να μην υπάρχει αντίδραση.
  Θραξ ο Αναρμόδιος στο "Ας μιλήσουμε επιτέλους"

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε εδώ τις προτάσεις, τις σκέψεις, τις ιδέες, τις απόψεις, τα προβλήματα για ότι σας ενδιαφέρει.