Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

ΒΟΜΒΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ: Συμφωνία Ε.Ε. με τη χώρα μας για χρεοκοπία μετά 3-4 χρόνια!!! (δείτε το VIDEO)

Video clip από την εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Η Ε.Ε. σε συμφωνία με τη χώρα μας μεταθέτει την επαπειλούμενη χρεοκοπία σε 3-4 χρόνια.
Έχει γίνει επιλογή να φύγει το χρέος από τους ιδιώτες και να πάει σε θεσμικούς!!!


2 σχόλια:

 1. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Ο Μεγάλος Αποτυχημένος

  Δύο σκέλη έχει ο προϋπολογισμός: Τα Έσοδα και τα Έξοδα
  Τι έκανε ο Μεγάλος Τσάρος της οικονομίας γι'αυτά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο; ΤΙΠΟΤΑ!
  Πάνω από χρόνο να τοποθετηθούν οι Διευθυντές των εφοριών και του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους. Κανένα σχέδιο αναδιοργάνωσης και βελτίωση της απόδοσης, κανένας προγραμματισμός εκσυγχρονισμού, όλα αφημένα στην τύχη. Η τύχη δυστυχώς έχει εγκαταλείψει τη χώρα μας. Ίσως επειδή έχουμε επί πολλά χρόνια καταχραστεί την καλοσύνη της.
  Στο μεταξύ πλήρη αδράνεια και απραξία στις πιο νευραλγικές υπηρεσίας που ασχολούνται με την εκτέλεση του προϋπολογισμού! Τι έκανε ο πλέον αρμόδιος υπουργός: Ουσιαστικά άφησε τον προϋπολογισμό στην μοίρα του; το άφησε να ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ (στο απόσπασμα)!
  Και αυτή την στιγμή που η χώρα καίγεται, με τι ασχολούνται οι υπεύθυνοι (ανίκανοι παρατρεχάμενοι και σύμβουλοι του Υπουργού, Υφυπουργού και των Γενικών Γραμματέων); Κοιτάνε πως να βολευτούν, να πάρουν καμία υπερωρία ή να βολέψουν κανένα “δικό” τους.
  Συντροφικά, ένας εξοργισμένος υπάλληλος του Υπουργείου σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. αποτελέσματα παπακωνσταντινου Στα 7.246 εκατ. ευρώ - έναντι στόχου 6.924 εκατ. ευρώ και ελλείμματος 6.371 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2010 - διαμορφώθηκε το έλλειμμα του Κρατικού Προϋπολογισμού το τετράμηνο Ιανουάριου - Απριλίου 2011.
  Για όσους ξέρουν οικονομικά 6ταξιου γυμνασίου είναι εύκολο να δουν ότι η κυβέρνηση ξοδεύει κάπου χρήμα εκτός προϋπολογισμού, η κάνει προσλήψεις κάτω από το τραπέζι η δίνει δουλειές σε ημέτερους κατά τον ίδιο τρόπο.Αν το μειώσει ο βενιζελος εγω θα γίνω αδερφή

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε εδώ τις προτάσεις, τις σκέψεις, τις ιδέες, τις απόψεις, τα προβλήματα για ότι σας ενδιαφέρει.