Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΥΡΙΖΑ: Όλα τάχε η Μαριολή, ο φερετζές της έλειπε!!!


Μπορεί ο Καραμανλής να πήγε σε εκλογές αυτοκτονίας, αφού ξέρει ότι θα χάσει και μάλιστα με διαφορά. Μπορεί το ΠΑΣΟΚ να περάσει από χίλια δυο κύματα από τα γκάλοπ, που τώρα εκτοξεύουν τη διαφορά στο 6%-7% και σε λίγο θα αρχίσουν να τη ροκανίζουν για να κάνουν τις εκλογές ντέρμπι! Μπορεί τους οικολόγους να θέλουν να τους αφανίσουν από τον εκλογικό χάρτη. Αλλά εκείνος που προκαλεί τα γέλια για τους αντιπάλους του και τη λύπη για τους ψηφοφόρους του είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν μπορεί να ορίσει επικεφαλή του σχήματος, ενώ βρίσκεται λίγες μέρες πριν τις εκλογές! Όλοι συμφωνούν ότι επικεφαλής δεν είναι πλέον ο Αλαβάνος, αφού η Βουλή διαλύθηκε και δεν υπάρχει κοινοβουλευτική ομάδα. Δεν συμφωνούν, όμως στο ποιος θα είναι επικεφαλής στην εκλογική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε.
Έφτασαν στο σημείο να συμφωνήσουν σε συλλογική ηγεσία! Και θέλουν αυτό να το παρουσιάσουν και σαν επιτυχία! Δηλαδή, σύντροφοι, ποιος θα πάει στο ντιμπέϊτ; Ποιος θα μιλήσει στις κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις! Ποιος θα πάρει, μετά τις εκλογές, την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης αν δεν υπάρχει αυτοδυναμία και έρθει (!!!) ο ΣΥΡΙΖΑ τρίτο κόμμα;
Το περίεργο είναι ότι συμφώνησε με τη συλλογική ηγεσία και ο πρόεδρος του Συνασπισμού, ο Αλέξης Τσίπρας. Γιατί υποχώρησε από την ομόφωνη απόφαση του συνασπισμού να είναι αυτός ο αρχηγός; Μάλλον συμφώνησε γιατί έτσι θα απαλλαγεί από τον Αλαβάνο! Οπότε, μετά τις εκλογές, θα πάρει τον Συνασπισμό και θα φύγει από τον Σύριζα.
Οπότε, η διάσπαση μετατίθεται για τις 5 Οκτωβρίου...
Μόνο που τότε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι στη Βουλή, γιατί το μαγαζί θα έχει διαλυθεί, όχι από τους αποστεωμένους κομματικούς, αλλά από τους απλούς του ψηφοφόρους που θα τους έχουν εγκαταλείψει.
Όλα αυτά έχουν αποκαρδιώσει τους πολίτες, που κάποια στιγμή τους στήριξαν και τους ψήφισαν ...
Αξίζει να παραχαράξουμε το "Αιδώς Αργείοι" σε "Αιδώς αχρείοι"

2 σχόλια:

  1. Ο Τσίπρας ως τι θα ανέβη στην έκθεση της Θεσσαλονίκης; Ή θα ανέβουν και οι έντεκα ίσοι;
    Την ώρα που όλοι λένε "Ανανέωση" στο ΣΥΡΙΖΑ κάνουν κουμάντο τα γερο-κούφαλα.
    Και ύστερα σου λένε Ανανεωτική Αριστερά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαι από τις ένδεκα συνιστώσες που αποτελούν τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να υπάρχει επικεφαλής, θα κατατεθεί το ψηφοδέλτιο στον Αρειο Πάγο. Σε λίγο, όπως πάει, θα το καταθέσουν όλοι οι ...ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ. Όσοι θα έχουν απομείνει δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε εδώ τις προτάσεις, τις σκέψεις, τις ιδέες, τις απόψεις, τα προβλήματα για ότι σας ενδιαφέρει.