Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Έχουμε ξυπνήσει. Τι ώρα είναι; Ώρα να φύγουν! (VIDEO Σύνταγμα-Λευκός Πύργος)

«Κάντε ησυχία να μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες»
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση των πολιτών στο αυθόρμητο κάλεσμα μέσω facebook των «Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα» που πραγματοποιείται στην πλατεία Συντάγματος,στο Λευκό Πύργο και στις πλατείες άλλων πόλεων από τις 18.00 μέχρι τις 11:30 το βράδυ.
Περίπου 20.000 πολίτες, αριθμός ο οποίος διαρκώς αυξάνεται, έχουν συγκεντρωθεί -κατά τα ισπανικά πρότυπα- στη λεωφόρο Αμαλίας και στη πλατεία Συντάγματος και με συνθήματα, πανό και σημαίες αποδοκιμάζουν ειρηνικά την κυβερνητική πολιτική.
Λαοθάλασσα στη Θεσσαλονίκη και πολλά ευρηματικά συνθήματα.
«Έχουμε ξυπνήσει. Τι ώρα είναι; Ώρα να φύγουν!».
Η παραπάνω φράση αποτελεί την ελληνική απάντηση στο πανό που..... είχαν αναρτήσει Ισπανοί και στο οποίο αναγραφόταν:
«Κάντε ησυχία να μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες».
Πάντως, λίγες αστυνομικές δυνάμεις περιφρουρούν το κτήριο της Βουλής Περίπου, 30.000 πολίτες έχουν δηλώσει στο Facebook ότι θα παρευρεθούν στη λαϊκή ειρηνική «εξέγερση» με τα μηνύματα στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης να εκφράζουν την αγανάκτηση των πολιτών στα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας.
«Ώρα Ελλάδος Μηδέν»,
«katevite oloi eirinika stous dromouš!»,
«Δεν πάμε για να φύγουμε!! Πάμε μέχρι να φύγουν!!!!» είναι μόνο λίγα από τα μηνύματα που αναρτούν οι πολίτες στη σελίδα.
ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ

Το ισπανικό κύμα οργής, ως φαίνεται, έφτασε επιτέλους και μέχρι τη χώρα μας και μάλλον ήρθε η ώρα οι Έλληνες να δείξουν και έξω από τα σύνορα την «ήρεμη» δύναμη που κρύβουν μέσα τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε εδώ τις προτάσεις, τις σκέψεις, τις ιδέες, τις απόψεις, τα προβλήματα για ότι σας ενδιαφέρει.