Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Το ai-vres διαπάται στα τρία... χωρίζουν τα τσανάκια τους οι διαχειριστές!

Ανατροπή στην ηλεκτρονική ενημέρωση της περιοχής Σερβίων! Η διάσπαση παρασύρει και το Servianet!!!
Σύμφωνα με ακριβείς και έγκυρες πληροφορίες, που επιβεβαιώσαμε σχεδόν και τηλεφωνικά, από αύριο θα έχουμε τρία ai-vres.
Η διάσπαση προήλθε από τη διαφωνία (εδώ και καιρό)  των διαχειριστών στην έγκριση των σχολίων,  την επιμονή στην προβολή άρθρων συγκεκριμένων δημοσιογράφων, της πολιτικής κατεύθυνσης αλλά και των τελευταίων μηνύσεων που έγιναν εναντίον του.
Έτσι από αύριο θα έχουμε τρία ai-vreS.
ai-vreS-P: Το ιστολόγιο που θα παραμείνε ως ανώνυμο, με έλεγχο των σχολίων, φιλοπασοκική και φιλοδημαρχιακή στάση και θα κρατήσει τον υπότιτλο "Ειδήσεις, σκέψεις και απόψεις για τον τόπο μας και όχι μόνο... Γιατί εμείς τα Σέρβια τα αγαπάμε γι' αυτό που μπορούν να γίνουν και όχι γι' αυτό που είναι..."
ai-vreS-B: Το ιστολόγιο όπου όλα τα σχόλια θα επιτρέπονται, με φιλοαριστερή,   φιλοοικολογική στάση  (πιθανόν να συνεργάζεται περισσότερο με το Servianet παρά με τα άλλα δύο), με κριτική διάθεση (θα λέμε τα σύκα - σύκα και τη σκάφη σκάφη, λένε) στα κυβερνητικά και δημοτικά δρώμενα και θα έχει υπότιτλο  "Ειδήσεις, σκέψεις και απόψεις για τον τόπο μας και όχι μόνο... Γιατί εμείς τα Σέρβια τα αγαπάμε γι' αυτό που είναι και γιαυτό που μπορούν να γίνουν ..."
ai-vreS-S: Το ιστολόγιο όπου δεν θα επιτρέπονται σχόλια στα μη μέλη, θα είναι επώνυμο, θα ασχολείται μόνο με τοπικα θέματα (εκτός των θεμάτων που αφορούν το Βελβεντό), δεν θα κάνει αναδημοσιεύσεις από την ηλεκτρονική δημοσιογραφία και με υπότιτλο "Ειδήσεις, σκέψεις και απόψεις για τον τόπο μας και μόνο... Γιατί εμείς τα Σέρβια τα αγαπάμε γι' αυτό γι' αυτό που είναι και μόνο..."
Φαίνεται πως η 1η Απριλίου του 2011 θα αποτελέσει ιστορική μέρα για τα Σέρβια και ολόκληρη την περιοχή μας στα θέματα της ηλεκτρονικής ενημέρωσης. 
Να ευχηθούμε στα τρία ιστολόγια καλή πορεία ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε εδώ τις προτάσεις, τις σκέψεις, τις ιδέες, τις απόψεις, τα προβλήματα για ότι σας ενδιαφέρει.