Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2010

Καταργούνται εφορίες, γραφεία εκπαίδευσης και νοσοκομεία στη Δυτική Μακεδονία

Οι συνέπειες από την εφαρμογή του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ παντού!
Μετά τις ανακοινώσεις για τη διακοπή των δρομολογίων των τρένων σε πολλές περιοχές της Ελλάδας μεταξύ των οποίων και η Δυτική Μακεδονία, έρχονται σαρωτικές αλλαγές και στις υπηρεσίες των μικρών αλλά και των μεγαλύτερων δήμων της περιοχής μας.
Οι αλλαγές που δρομολογούνται από τα υπουργεία Παιδείας, Οικονομικών και Υγείας προβλέπουν: Την κατάργηση των γραφείων εκπαίδευσης στα Σέρβια, στη Σιάτιστα και στην Πτολεμαϊδα.
Την κατάργηση των εφοριών Σερβίων,  Πτολεμαϊδας και Σιάτιστας.
Τη συγχώνευση των νοσοκομείων Κοζάνης και Πτολεμαϊδας.
Για τις συνέπειες των καταργήσεων θα περιμένουμε τις αντιδράσεις των θεσμικών φορέων της περιοχής και τις τοποθετήσεις τους.
ContentSegment_16786309$W1000_H0_R0_P0_S1_V1$Jpg assets_LARGE_t_420_37851537_type11104

2 σχόλια:

  1. Το Εργατικό Κέντρο θεωρεί απαράδεκτη την απόφαση αυτή δεδομένου ότι η ΔΥΟ Πτολ/δας είναι μία ΔΟΥ δυναμική, με διπλάσια κίνηση από άλλες εφορίες που παραμένουν σε λειτουργία και καλεί τους φορείς και τους πολίτες της περιοχής να αντισταθούν για να μην χαθεί από την περιοχή μας άλλη μία δημόσια υπηρεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Η κοινωνία του Βελβεντού είναι πανέτοιμη να οργανώσει μαζί με όλους τους άλλους κοινωνικούς εταίρους της περιοχής μαζική αντίδραση για την ακύρωση των σχεδίων που ουσιαστικά οδηγούν σε ακόμη μεγαλύτερη υποβάθμιση την περιοχή μας"
    Αναφέρει ο Δήμος Βελβεντού στη διαμαρτυρία του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψτε εδώ τις προτάσεις, τις σκέψεις, τις ιδέες, τις απόψεις, τα προβλήματα για ότι σας ενδιαφέρει.