Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ G 20! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ!

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου μεταβαίνει στις Βρυξέλλες προκειμένου αύριο, Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, για να πάρει μέρος στη Σύνοδο Κορυφής.
Στη σύνοδο αυτή οι ηγέτες των 20 πλουσιότερων χωρών του πλανήτη, στην οποία εδώ και δύο χρόνια εντάχτηκε και η Ελλάδα, καλούνται να αντιμετωπίσουν από κοινού την κατάσταση, που διαμορφώθηκε σε μια χώρα του βαλκανικού νότου, εξ αιτίας της διαπλοκής του πολιτικού της συστήματος με τη διαφθορά.
Στη σύνοδο θα παρευρεθεί επίσης ο πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς για να καταγγείλει τη διεφθαρμένη πολιτική ηγεσία, της άτυχης αυτής χώρας, για τα δεινά που έφερε στη χώρα αυτή και το λαό της.
Ο πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνής θα καλέσει τους ηγέτες των G20 να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να ασκήσουν όλη τους την επιρροή για να απαλλάξουν τη χώρα και το λαό της από την ανίκανη, διεφθαρμένη και επικινδυνη ηγεσία, πριν είναι αργά.
Εδώ το όνειρο τελείωσε! Ξυπνήστε ...







Η Σύνοδος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και η Σύνοδος Αρχηγών Κρατών - Κυβερνήσεων των χωρών - μελών της Ευρωζώνης, αναμένεται να ξεκινήσουν τις εργασίες τους στις 6.00 μ.μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε εδώ τις προτάσεις, τις σκέψεις, τις ιδέες, τις απόψεις, τα προβλήματα για ότι σας ενδιαφέρει.