Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ!!! ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!


Στο διαδίκτυο έχουν δημιουργηθεί ιστοσελίδες όπου ο επισκέπτης μπορεί να κάνει εγγραφή και να καταχωρήσει τις αποδείξεις του ή να κατεβάσει το πρόγραμμα στον υπολογιστή του.
Όσοι δέχονται καταχώριση μέσω ιστοσελίδας στο Διαδίκτυο δεσμεύονται για την προστασία και την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων των φορολογούμενων, αλλά το θέμα είναι βέβαιο ότι θα απασχολήσει πολύ κόσμο.
Στις περιπτώσεις όμως που η εφαρμογή «κατεβαίνει» στον υπολογιστή σας, δεν υπάρχει ζήτημα, δεδομένου ότι τα δεδομένα δεν εισάγονται μέσω του Διαδικτύου και αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του φορολογούμενου. Τα προτεινόμενα προγράμματα δείνουν τη δυνατότητα εκτύπωσης και αποθήκευσης της κατάστασης αποδείξεων στον υπολογιστή σας.
Προτεινόμενες εφαρμογές
Το πρόγραμμα της  DivShare
Το πρόγραμμα είναι απλό, εύκολο και αποτελεσματικό!
Μπορείτε να το κατεβάσετε. Το πρόγραμμα διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ
Το πρόγραμμα της Noetron
Για όσους δεν θέλουν να κάνουν την καταχώριση online, η Noetron, εταιρεία του ομίλου Newsphone, έχει δημιουργήσει μία εφαρμογή, την οποία μπορεί κάποιος να «κατεβάσει».
Το πρόγραμμα της eReceipts.gr
Αντίστοιχη είναι και η πρόταση της εταιρείας Converge του ομίλου PRC που δημιούργησε το eReceipts.gr (www.ere*ceipts.gr). Στη συγκεκριμένη διεύθυνση μπορεί ο ενδιαφερόμενος να «κατεβάσει» την ειδική εφαρμογή και να αρχίσει να καταχωρεί μέσω του PC του τα στοιχεία των αποδείξεων που συγκεντρώνει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε εδώ τις προτάσεις, τις σκέψεις, τις ιδέες, τις απόψεις, τα προβλήματα για ότι σας ενδιαφέρει.